Om JP Kock

JP Kock grundades 1984 och är ett kreativt företag och varit föregångare genom åren för många nya konceptlösningar inom present- och profilreklam, både mot B2B och B2C. Vi kan med vår långa erfarenhet erbjuda er innovativa kvalitetsstyrda promotionproduktlösningar.

Vi har hjälpt och hjälper många Internationella företag med outsourcing av deras promotionproduktsortiment. E-handelslösningar är inget nytt, redan 1997 tog vi fram de första webb-shopparna för våra kunder. Med vårt system JPK E-commerce Collective Buying, erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

Vi har mer än 30 års erfarenhet från import och produktion i asien, detta medför ett brett kontaktnät och långt samarbete med många leverantörer. Detta möjliggör produktion i mindre volymer än brukligt och därmed optimerade lagerbindningstider och kostnadsoptimerade inköp. Såväl som ett brett kunnande att producera och leverera produkter som är godkända enligt respektive lands miljödirektiv och producerade enligt internationellt direktiv gällande sociala och etiska villkor. Vi har dessutom distribuerat globalt i mer än 25 år och har erfarenhet av de importhinder som kan gälla till vissa länder.

Att skydda våra kunders varumärken är en högprioriterad uppgift och vi är därför väl insatta i alla tillgängliga märkningsmetoder och de risker som finns vid återgivning av en logotyp på olika material.

På uppdrag av våra kunder skissar vi dagligen på nya produkter såväl som nya elektroniska handelslösningar. Allt detta sammantaget hoppas vi kunna bli en perfekt samarbetspartner till dig och ditt företag.  

Ladda ner

Företagspresentation (PDF 1.2 Mb)

Utmärkelser (PDF 128 Kb)

Jobba hos oss

Projektledare / Säljare